Profiel

Als projectmanager heb ik diverse IT projecten geleid in complexe omgevingen. Van 2005 t/m 2010 heb ik veel internationale projecten geleid bij multinational en farmaceutisch bedrijf Johnson & Johnson. Daar heb ik veel gewerkt in virtuele teams, waarbij de teamleden verspreid zaten over verschillende locaties en landen. Goede en duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen is hier heel belangrijk en dat is een van mijn sterke punten. De belangen van alle betrokkenen houd ik goed in het oog wat mede het succes bepaald.

Allerlei soorten projecten heb ik geleid zoals systeemimplementaties en softwareontwikkelingsprojecten. Bij die laatste heb ik moderne ontwikkelmethoden zoals RAD, DSDM en Scrum (ook wel aangeduid als ‘agile’ methoden) toegepast.

Ik ben sociaal, analytisch, inventief en resultaat gericht met goede communicatieve vaardigheden en goede leidinggevende capaciteiten. Ik heb ruim 20 jaar ervaring met het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van IT waarvan de laatste 5 jaar in de rol van projectmanager. Begin 2011 ben ik gestart als freelance projectmanager, daarvoor was ik in dienst van voornamelijk multinationals en heb ik jaren als IT-consultant gewerkt.

Het op een goede manier uitvoeren van een project is een kunst op zich en is voor mij steeds opnieuw een interessante uitdaging.

LinkedIn profiel